Novosti

LAG Vallis Colapis

LAG Vallis Colapis traži pojačanje u Društvenom odjelu

LAG Vallis Colapis traži pojačanje u Društvenom odjelu

LAG Vallis Colapis raspisuje natječaj za rad u Društvenom odjelu. Osoba će raditi u malom timu koji se bavi radom s mladima, s posebnim naglaskom na Erasmus+ projekte, ali i projekte drugih donatora (nacionalna ministarstva, CERV i slično). Posao uključuje i različite aktivnosti vezane za rad udruga, komunikaciju, koordinaciju i podršku provedbi projekata.

Opis poslova:

  • Planiranje i provedba radionica, evenata, konferencija i drugih aktivnosti u okviru rada s mladima
  • Sudjelovanje u planiranju, provedbi i izvještavanju Erasmus+ projekata (LAG ima Erasmus+ akreditaciju do 2027.)
  • Sudjelovanje u razvoju, pisanju i prijavi projektnih ideja, praćenje natječaja i drugih mogućnosti financiranja
  • Suradnja s udrugama, školama i drugim organizacijama u skladu s djelatnostima i Statutom udruge
  • Promocija aktivnosti putem web stranice, društvenih mreža i radionica
  • Redovni poslovi u udruzi: suradnja s timom, izvještavanje, koordinacija i drugi zadaci prema potrebi

Uvjeti za prijavu:

  • Minimalno srednja stručna sprema (SSS)
  • Razvijene organizacijske i komunikacijske vještine i samostalnost u radu
  • Visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku
  • Spremnost na usvajanje metoda neformalnog obrazovanja
  • Dobro snalaženje s digitalnim alatima (Word, Excel, Canva, Google Forms i sl.)
  • Spremnost na povremeni rad izvan ureda (npr. provedba aktivnosti) i na službena putovanja u Hrvatskoj i Europi u svrhu provedbe projekata i usavršavanja
  • Spremnost na dodatno usavršavanje putem edukacija, treninga, razmjena i sl.
  • Nije nužno prethodno iskustvo, ali je potrebna volja za učenjem i napredovanjem

Prednosti pri prijavi:

  • Iskustvo u radu s mladima (radionice, razmjene, događanja)
  • Iskustvo u pisanju i provedbi projekata, posebno Erasmus+
  • Preuzimanje inicijative u radu zajednice
  • Poznavanje principa rada s mladima (youth work)

Radni uvjeti:

  • Mjesto rada: Karlovac
  • Bruto plaća od 1.400,00 eura do 1.700,00 eura (na navedeni iznos dodaje se 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža te sukladno stečenom stupnju obrazovanja prema Hrvatskom kvalifikacijskom okviru 1% za 5. i 6. stupanj, 2% za 7. stupanj, 3% za 8.1. i 8.2. stupanj)
  • pravo na isplatu 100,00 eura toplog obroka te naknade prijevoza ukoliko zaposlenik živi izvan mjesta rada
  • Mentorstvo u radu na probnom roku
  • Mogućnost razvijanja i provođenja vlastitih ideja u skladu sa Statutom udruge
  • Sudjelovanje u razvoju organizacije
  • Rad u poticajnom i zdravom okruženju koje cijeni mišljenje zaposlenika
  • Rad na aktivnostima koje imaju stvarni utjecaj na lokalnu zajednicu
  • Višednevna službena putovanja u Hrvatskoj i Europi u svrhu provedbe projekata i usavršavanja

Prijava:

Prijavu je potrebno poslati do 24. rujna 2025. godine elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sastoji se od:

  • Životopisa na hrvatskom jeziku u kojem se obrazlaže usklađenost vlastitog iskustva, znanja i vještina s uvjetima natječaja
  • Motivacijskog pisma na hrvatskom jeziku u opsegu do 500 riječi u kojem kandidat/kinja obrazlaže svoju motivaciju za ovaj posao

Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor za posao, koji će se održati uživo u uredu LAG-a Vallis Colapis.

Odabranom kandidatu/kinji bit će ponuđen ugovor o radu na puno radno vrijeme, na određeno vrijeme od 1 godine, uz probni rok od 6 mjeseci te uz mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno.

Predviđeni početak rada: 1. listopada 2025.

Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.